petak, 13. siječnja 2017.

NASA u jednom od izvještaja 1988 godine priznaje ravnu zemlju, koju čuva za sebe, jer im se sva tehnologija zasniva na ravnoj zemlji.

NASA u jednom od izvještaja 1988 godine priznaje ravnu zemlju, koju čuva za sebe, jer im se sva tehnologija zasniva na ravnoj zemlji. Pogledajte pod temom SUMMARY tu izjavu, a u prilogu ćemo vam dati čitav izvještaj za promatranje.
>>>> prevod

Ovaj izvještaj dokumentira izvođenje i definiciju linearnog modela zrakoplova za kruti avion konstantne mase koji leti iznad ravne, ne rotirajuće Zemlje. Izvođenje ne daje nikakve pretpostavke o referentnoj putanji i simetriji aviona. Linearni sustav jednadžbi je izveden i procijenjen duž opće putanje i uključuje i dinamiku zrakoplova i promatranje varijabli.
-----------------------------------------------------
ČITAV IZVJEŠTAJ NA LINKU: http://docdro.id/M2gwYCs

2 komentara:

  1. zemlja je kao KARDIODA https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Gall%E2%80%93Peters_projection_SW.jpg Gall–Peters

    OdgovoriIzbriši
  2. Nažalost, nešto malo znanja iz fizike bi pomoglo da se NASA dokument shvati upravo onako kako je sačinjen, kao rasprava o modelu letilice za koju je Zemljina površina referentna ravan. Zahvaljujući tome su reljef i okretanje Zemlje svedene na varijable bez uticaja jer se piste za poletanje inače prave da budu ravne a i dinamički model je jednostavniji dok brzina okretanja Zemlje i inače nema velikog uticaja na poletanje i kasnije kretanje aviona kroz atmosferu

    OdgovoriIzbriši