srijeda, 30. studenoga 2016.

Voda nikad ne može pronaći zakrivljeni nivo! -Ravna zemlja


Voda uvijek pronalazi svoj nivo. Voda se uvijek ulijeva u okeane, i pronalazi svoj liverisani nivo. Ne postoje nikakva zakrivljenja okeana. Voda se ne može zakriviti, pogotovo da bude ravnomjerna oko lopte. Ne postoji nikakva sila koja bi to uspjela, inače da postoji, sva živa bića bi bila spljštena, jer ne bi mogla izdržati tako jake sile. Još veći apsurd je da vode oko loptaste zemlje oblikuje teren, što je još jedna nevjerovatna laž u koju vjeruje 70% ljudi. Zapitajte se da li ste ikad vidjeli zakrivljenu vodu i da li ste ikad vidjeli zaljepljenu vodu oko lopte.








Broj komentara: 6:

  1. Vi teoretičari zavjera toliko ništa ne znate o fizici.znate li vi koliko je Zemlja velika?Zakrivljene se ne može vidjeti iz zrakoplova.Ne možeš zakriviti vodu ako se nalaziš u nekom gravitacijskom polju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha nevidi zakrivljenje iz aviona ali vidis brod na pucini kako ide kao iza zakrivljenja,sam sebi uskaces u usta!

      Izbriši
  2. Vi teoretičari zavjera toliko ništa ne znate o fizici.znate li vi koliko je Zemlja velika?Zakrivljene se ne može vidjeti iz zrakoplova.Ne možeš zakriviti vodu ako se nalaziš u nekom gravitacijskom polju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znamo matematiku. Ako je opseg zemlje 40.000 km zakrivljenost je na udaljenosti 1 milje 20 cm i ide sa kvadratom.
      Zemlja je u biti mala i za 1 stupanj zakrivljenosti dužina luka je 111 km.
      Ako stojiš na plaži i oči su ti na 1.70 m nad morem brod na udaljenosti od 15 km bi trebao biti 8.4 metara ispod horizonta što nije slučaj.

      Izbriši
    2. Baš to, uče nas jedno a kad testiraš u prirodi dobijaš sasvim drugačije rezultate.Muči me Bajkalsko jezero kada se zaledi ravnina od 640km i ne dostaje zakrivljenje preko 30km?

      Izbriši