četvrtak, 9. veljače 2017.

NAJVEĆI LAŽLJIVCI NA SVIJETU: NASA ulovljena kako snima prijenos iz svemirske postaje ispred plave ‘Chroma key’ studijske pozadine


Puno ljudi se osvijestilo i već zna da ISS – internacionalna svemirska
postaja ne postoji ili pak postoji, ali u njoj nema ljudi. Bilo jedno
ili drugo, to je NASA-in plan obmanjivanja javnosti
Video koji je nedavno procurio prikazuje George Busha starijeg kako gostuje u NASA-inom “svemirskom” centru.

Video je nehotice uhvatio britanskog astronauta Tim Peaka koji stoji ispred plavog zaslona sa mrežom. Čini se da se zaslon nalazi između njega i seta filma koji prikazuje ISS, naravno koji u stvarnosti ne postoji.


Čini se da je ovo prvi video koji pokazuje NASA-in “svemirskoi” centar “iza kulisa” i kako se plavi zaslon (plavi i zeleni zasloni se koriste) koristi kada se snimaju “eksperimenti” na ISS-u, kao što je voda u svemirskoj postaji koja lebdi u bestežinskom stanju, a zapravo se radi o kompjutorski napravljenim animacijama – CGI (Computer-generated imagery).

Mreža ili ključne točke na plavoj pozadini je jedan od načina kako se rade se te preklapajuće slike u kasnijim efektima.

Kako bi imali ispravan kordinacijski sustav u 3D okruženju u pozadini, bilo rešetke ili ključne točke se koriste, a softver zatim koristi reference u kojoj se stvara CGI slika na 3D mreži.

Budući da je to tako štetna informacije, imamo osjećaj da je NASA-in jedini izlaz u ovom trenutku, objaviti izvorne snimke Tim Peakea ispred rešetke i loptice i izjaviti da je to neka vrsta “eksperimenta”, a rešetka i plavi ekran su način da se “prati kretanje loptice” ili nešto slično.

Po našem mišljenju, taj snimak je bio namijenjen za kasnije uređivanje ili za neku vrstu “svemirske demonstracije”, ali sada se može koristiti samo u izvornom obliku u nekom trenutku u vremenu.

Bilo kako bilo, vrlo je čudno da ova snimka sa plavom pozadinom nije prikazana u javnosti.

Istu tehniku kako mnogi znaju koriste stalno i u Hollywoodu za stvaranje uvjerljivijih video “prostora” i kompjuterskih animacija.

Agenciji NASA je jeftinije snimiti CGI animaciju ispred plavog ekrana nego slati čovjeka u svemirsku postaju, jer NASA-u ionako nije briga što mi mislimo. Svijet je pun laži, pogotovo američkih.

Nema komentara:

Objavi komentar